Spotrepair

Spotrepair, krassen verwijderen en steenslag reparatie

Spotrepair is de nieuwste methode om kleine beschadigingen, snel en professioneel te repareren. Deze techniek is voordelig en het is milieuvriendelijk. In veel gevallen zijn de besparingen aanzienlijk.

Waar vroeger voor bijvoorbeeld een kleine lakbeschadiging het noodzakelijk was een compleet deel over te spuiten, kan nu vaak worden volstaan met een plaatselijke correctie. Doordat men de lak over een groter vlak uitspuit dan de beschadiging, voorkomt men dat er kleurverschillen ontstaan.

Spotrepair kan worden toegepast bij beschadiging op een klein oppervlak. Als vuistregel geldt dat de schade maximaal de grootte van een A4tje is. Het voordeel is dat alleen het beschadigde oppervlak overgespoten hoeft te worden en niet in zijn geheel. Echter kan spotrepair niet op elk vlak toegepast worden. Delen als motorkap, dak of kofferdeksel zijn meestal niet mogelijk.

Informeer daarom eerst naar de mogelijkheden.

Ook voor het verwijderen van krassen en reparatie van steenslag bent u bij ons aan het juiste adres, krassen en steenslag kunnen vaak op een speciale manier met autolak in de kleur van de auto opgevuld worden, het resultaat is dan ook vaak verbluffend, en dat voor een fractie van de spuitkosten.

Foka
Admiraliteitsstraat 8 / hoek Oostzeedijk
3063 EK Rotterdam

Auto Roggeveen B.V.
Kompasstraat 4
2901 AM Capelle ad Ijjssel

Wimoca – Zuid
Huniadijk 2
3076 ER Rotterdam

Renault Dorzo
Hoogstad 101
3131 KX Vlaardingen

Parc Makelaars
Parklaan 3
3016 BA Rotterdam

Van ‘t Hart autoverhuur B.V.
Kortekade 82 – 96
3062 GW Rotterdam

Rogam Bergschenhoek
Bergweg – Zuid 102
2661 CV bergschenhoek

Een passende offerte?

Omdat iedere auto verschillend is qua grootte, kleur en vervuiling willen wij u een zo doorzichtig mogelijk offerte aanbieden. Telefonisch kunnen wij u daarom alleen een indicatie geven. Om misverstanden te voorkomen vragen wij u dan ook om voor een passende offerte met een van onze collega's een afspraak te maken.

Bel ons op 010 – 411 33 32 of stuur ons een e-mail door op de tab 'Contact' te klikken.

Bepaal uw route naar Perfect Polish


Grotere kaart weergeven

Heeft u vragen? Vul onderstaand formulier in of bel!

Perfect Polish
Adamshofstraat 44-46
3061 ZG Rotterdam
010 – 411 33 32
ma-za: 08:00 – 17:00u

Contactformulier

Welkom op de nieuwe website van Perfect Polish!

Met trots presenteren wij vanaf heden onze nieuwe website! Met deze site vertrouwen wij erop dat wij u voortaan nog beter kunnen informeren over onze diensten en service. Heeft u vragen of opmerkingen over onze nieuwe website of over onze dienstverlening in het algemeen? Neem contact met ons op via 010 – 411 33 32.