skip to Main Content

Het beste op het gebied van Car Care!

Wij zorgen ervoor dat uw auto weer glanst in absolute top conditie.

Uitstekende snelle service

Wij maken met u de juiste afspraken, inventariseren uw wensen en zorgen ervoor dat u snel het gewenste resultaat van hoge kwaliteit geleverd krijgt.

Efficiënt met water

Wij gaan zorgvuldig om met water. Onze wasstraat met speciale water installaties zorgen ervoor dat we niet overbodig water verbruiken en verspillen.

Eco vriendelijk

Onze wasstraat met 4 boxen is onlangs geheel gerenoveerd. Wij hebben hier zoveel mogelijk gebruik gemaakt van milieuvriendelijke én efficiënte oplossingen!

0
doel: uw auto als nieuw!
0
jaar al in het vak!
0
auto's schoon afgeleverd!
0
en meer tevreden klanten!
Ga voor zekerheid & Kies voor Perfect Polish

Perfect Polish is een professioneel autopoetsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Zowel voor de Zakelijke als de Particuliere markt. Nieuwe en gebruikte auto’s re-conditioneren wij op een vakkundige manier, exterieur en interieur. Wij hebben verstand van allerlei vormen van lakbewerking en lossen op adequate wijze cosmetische problemen op.

Professionele aanpak

Wij maken auto’s rookvrij en behandelen ook moeilijke gevallen als chemische verontreiniging, verf- of ijzerdeeltjes, doffe lak, krasjes, steenslag of een muf interieur. Voor het behandelen van uw voertuig gebruikt Perfect Polish professionele apparatuur en hoogwaardige producten. Hierdoor wordt een veel beter en langdurig zichtbaar eindresultaat behaald.

Perfect Polish | Rotterdam - voorgevel nieuw
Testimonial beoordeling Perfect Polish in Rotterdam - Volvo V40
Wij gaan altijd voor tevreden klanten bij Perfect Polish

Beste Perfect Polishers,

Wat een plezier om onze Volvo 940 uit 1991 weer in zo’n topconditie te zien. Deze Oude Dame kan zich weer trots op de wegen vertonen.

Wij gaan er veel plezier van beleven.

Jullie hebben prachtwerk afgeleverd.

Heel erg bedankt daarvoor!

Hartelijke groet,

Rence

Bij ons kunt u altijd terecht voor onder andere:

Back To Top