Over ons

Perfect Polish is in 2005 begonnen met de gedachte om het autopoetsen, dat door de meeste mensen nog steeds als bedrijfstak wordt onderschat, op die bekende professionele kaart te zetten.

Perfect Polish is nu ruim 5 jaar bezig om deze gedachte ook bij iedere particuliere klant en bedrijf onder de aandacht te brengen. Gezien het feit dat Perfect Polish nu, als een van de weinige bedrijven in de regio Rijnmond, een erkend FOCWA Autopoets bedrijf is kunnen wij met trots zeggen dat we op de goede weg zijn.

Ondanks de goede resultaten en erkenning van gerenommeerde autodealers is onze grens nog lang niet bereikt. Iedere dag zijn we op zoek naar nog betere producten of oplossingen om tot een nog beter resultaat te komen. In overleg met productontwikkelaars en lakdeskundigen blijven wij innoveren.

Wij vertrouwen erop dat door onze inzet en werkwijze de klant niet alleen tevreden met zijn auto naar huis gaat, maar dat wij er mede voor zorgen dat deze auto meer oplevert dan een gelijkwaardige auto die niet bij ons in behandeling is. Hierdoor creëer je voor iedere partij een win-win situatie. Mede door deze instelling verwachten wij nog vaak als klant te mogen begroeten.

Perfect Polish Team


Foka
Admiraliteitsstraat 8 / hoek Oostzeedijk
3063 EK Rotterdam

Auto Roggeveen B.V.
Kompasstraat 4
2901 AM Capelle ad Ijjssel

Wimoca – Zuid
Huniadijk 2
3076 ER Rotterdam

Renault Dorzo
Hoogstad 101
3131 KX Vlaardingen

Parc Makelaars
Parklaan 3
3016 BA Rotterdam

Van ‘t Hart autoverhuur B.V.
Kortekade 82 – 96
3062 GW Rotterdam

Rogam Bergschenhoek
Bergweg – Zuid 102
2661 CV bergschenhoek

Een passende offerte?

Omdat iedere auto verschillend is qua grootte, kleur en vervuiling willen wij u een zo doorzichtig mogelijk offerte aanbieden. Telefonisch kunnen wij u daarom alleen een indicatie geven. Om misverstanden te voorkomen vragen wij u dan ook om voor een passende offerte met een van onze collega's een afspraak te maken.

Bel ons op 010 – 411 33 32 of stuur ons een e-mail door op de tab 'Contact' te klikken.

Bepaal uw route naar Perfect Polish


Grotere kaart weergeven

Heeft u vragen? Vul onderstaand formulier in of bel!

Perfect Polish
Adamshofstraat 44-46
3061 ZG Rotterdam
010 – 411 33 32
ma-za: 08:00 – 17:00u

Contactformulier

Welkom op de nieuwe website van Perfect Polish!

Met trots presenteren wij vanaf heden onze nieuwe website! Met deze site vertrouwen wij erop dat wij u voortaan nog beter kunnen informeren over onze diensten en service. Heeft u vragen of opmerkingen over onze nieuwe website of over onze dienstverlening in het algemeen? Neem contact met ons op via 010 – 411 33 32.